(+45) 31 62 50 96 ebv@ebvnursing.dk

Sygepleje til nyopereret

Privat sygeplejerske til nyopereret

Brug for hjælp efter operation

Er du nyopereret og er endnu ikke helt selvhjulpen efter din hjemkomst og har brug for støtte og vejledning til at komme igennem et godt forløb, så kontakt EBV privat sygepleje, som vil være behjælpelig med at få dig trygt igennem dit forløb. Mange patienter bliver idag hurtigt udskrevet og risikoen for at misse vigtig information er stor grundet travlheden, som ses på landets hospitalet.Ved hurtig udskrivelse efter en operation vil usikkerhed måske opstå hvilket er en naturlig proces, som vi gerne vil hjælpe dig med at komme over ved at tilbyde en operationspakke, som kan bestå af følgende:

  • Bad og almindelig hygiejne
  • Tilsyn og rens af cikatrisen (operationssåret) samt skift af forbinding
  • Råd & vejledning om moblisering, smertebehandling, fjernelse af agraffer
  • Tryghed
Ved bestiling af en operationspakke vil du få tre sygeplejerskebesøg og ubegrænset telefonisk vejledning i hele forløbet efter din operation. Vi sørger for, at du er i trygge hænder og får al den hjælp og vejledning, du måtte have behov for. Besøgene bliver tilpasses dig og dine planlagte aktiviteter– alternativt kan vi også komme på din arbejdsplads. Der er også muligheder for større operationspakker, som kan aftales.

De fleste vil ofte føle sig svækket og vil have svært ved at klare sig alene de første dage. Vi ved, at det kan være svært at komme på benene igen på egen hånd. For mange ældre kan dagene efter en operation også bære præg af frygt og usikkerhed, der sommetider resulterer i et meget lavt aktivitetsniveauet – fordi man er bange for at falde. Her kan bekymringerne mindskes ved at vide, at en sygeplejerske vil besøge dig og sørge for, at du har det godt, er på vej mod et velfungerende aktivitetsniveau igen og generelt føler dig i bedring.

Er der behov for at være i hjemmet ved udskrivelsen er dette en mulighed. Vi er her for dig og give dig et godt forløb efter din operation og tilpasser os. Vi drager omsorg, giver tryghed og lytter. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.