(+45) 31 62 50 96 ebv@ebvnursing.dk

Gavekort

Bestilling af gavekort

Igennem EBV privat sygepleje er der mulighed for, at bestille et gavekort til et familiemedlem, en god veninde/ven, som trænger til lidt forkælelse, som en dejlig overraskelse. De små ting i hverdagen, som mange af os tager for givet er måske ikke muligt for alle. Et gavekort kunne måske gøre en forskel for den person, som er så heldig, at få et gavekort. Gavekortet kunne bruges til en tur i det blå eller hyggeligt selskab.
Udfyld formularen nedenfor, så bliver der sendt et gavekort til dig, som kan videregives til den person, som skal have kortet. Gavekortet sendes når indbetalingen er sket.
GAVEKORT ER INKL. MOMS.

Udfyld felterne og klik på send. Når vi modtager din bestilling kontakter vi dig med ønsket for gavekortet. Efterfølgende modtager du en faktura på gavekortets beløb. Beløbet kan også indbetales over mobilpay.
Følgende opmærksomhedspunkter, som ikke er med i ledelsesordning er udgifter til den ledsagende sygeplejerske for eventuelt indgang, frokost eller andre ting. Man skal regne med merudgift på dette.
Der er mulighed for tilkøb af flere timer, som skal faktureres i samme omgang, som gavekortet skal benyttes, hvis der ønskes flere timer end prisen på gavekortets sum. Beløbet betales samme dag via MobilPay eller bankoverførsel.

I EBV privat sygepleje arbejder vi altid under tavshedspligt og er autoriseret personale.