(+45) 31 62 50 96 ebv@ebvnursing.dk

Demens

Privat sygeplejerske ved demens

Hos EBV privat sygeplejerske i København, Gentofte og Nordsjælland ved vi, at ved aldring kan livskvaliteten falme og især for mennesker med demens og hukommelsessygdom. Det kan derfor være endnu svære, at få en hverdag til at hænge sammen. Hos EBV privatsygepleje vil der være fokus på, at få skabt tryghed & nærvær til den enkelte men også til pårørende. Vil forsøge, at hjælpe borgeren til at bevare de eksisterende færdigheder og vil forsøge at øge livsglæden hos den enkelte og følelsen er at være til.

EBV privat sygeplejerke i København, Gentofte og Nordsjælland er der for dig og dine kære. Ønsket hjælp til pårørende i form af aflastning eller omsorgsbesøg.

Hjælp til demens

Ved at der efterhånden er en del med demens kan det være ressourcekrævende, at være rask ægtefælle eller børn til en hukommelsesvækket. Man har måske følelsen af manglende overskud og magtløshed over at blive afvist eller skældt ud på – følelsen af utilstrækkelig da man måske står model til meget.

Her vil vi kunne træde til for at hjælpe dig og dine pårørende. I vores måde at arbejde på vil der være fokus på kerneværdierne, omsorg og nærvær, som er virksomhedens omdrejningspunkt.

Vi er yderst kvalificerede til, at varetage opgaver hos demente og det vigtigste er at få skabt tillid mellem. Vi ser hele mennesket og erfaringer fortæller os at mennesker med demenssygdom kan og skal stadig inspireres – ligesom de stadig kan og skal have lov til at inspirere deres omgivelser. Vi hjælper ligeledes pårørende til demente med gode råd og støtte, da demens er en sygdom, der er udfordrende, vanskelig og til tider ubærlig som pårørende.

Følgende ydelser kunne ex. være:

  • Aflastning til pårørende
  • Omsorgsbesøg
  • Bad og almindelig hygiejne
  • Indkøb/madlavning

Vi møder personen, hvor de er. Demens er en lidelse, der gradvist ændrer sig over tid, hvor både personlighed, adfærd og andre mentale færdigheder svækkes. Det er også vigtigt som pårørende til demente at passe på sig selv og sørge for eget helbred. Vigtigt, at man som pårørende opretholder og varetage sit eget liv med venner, familie og interesser.

Muligheden er med et telefonopkald at få hjælp.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.