(+45) 31 62 50 96 ebv@ebvnursing.dk

Om mig

Elisabeth er privat sygeplejerske i københavn

Om mig

Mit navn er Elisabeth Bendix Vinberg og indehaver af virksomheden “EBV privat sygepleje”.

Som sygeplejerske er jeg vant til at have kontakt med andre mennesker og ønsker at skabe tryghed samt kontinuitet. Det vigtigste for mig er at få skabt en tryghed hos den enkelte og dermed få opbygget en relation, som alle bliver glade for.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2014 men har været i feltet siden 2003. Har en baggrund, som sosu hjælper og assistent inden jeg blev sygeplejerske.
I min sygepleje karriere har jeg oparbejdet en bred erfaring indenfor flere specialer: lungemedicinsk, ortopædkirurgi, palliation, onkologien, gynækologisk, mave/tarm kirurgi samt har erfaring fra det akutte felt både i det kommunale regi samt det statslige regi.

Efter mange år både på hospitalet og i hjemmesygeplejen hører man ofte borgerne/patienter efterspørge kontinuitet. Jeg brænder for at yde sygepleje i eget hjem. Derfor har jeg besluttet at starte min egen virksomhed, hvor jeg giver dette fuldt ud, uden at skulle skele til stramme tidsplaner og visitationer. Som privat sygeplejerske vil jeg arbejde med det forebyggende og livsforbedrende med udgangspunkt i hvad du ønsker at få styrket.

Savner du/i friheden til ikke at være underlagt visitators retningslinjer, hvis du pludselig finder ud af at du mangler kørelejlighed til lægen eller brug for ekstra omsorg og tryghed i hverdagen.

Savner du trygheden ved at vide at det altid er den samme person som kommer i dit hjem? Savner du at personen, som du/I lukker ind har tid?

Derudover er jeg nøgleressource person i palliation samt har taget enkelte fag indenfor palliation både på diplom/master niveau, som gør at man har en anden faglig viden omkring dette emne. Derudover er jeg specialist i stress og mental sundhed, mindfullness instruktør og har en terapeutisk uddannelse med speciale i særligt sensitive børn.

Så jeg håber det har vakt en interesse for at få hjælp og vi tilsammen tilrettelægger en plan der passer til dit/jeres behov. Sehttps://autregweb.sst.dk/Authorization.aspx?id=0B9QWr frem til at høre fra dig/jer.

Er autoriseret sygeplejerske. Autorisations ID: 0B9QW