(+45) 31 62 50 96 ebv@ebvnursing.dk

Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

Privat sygeplejerske til personer med en lungesygdom

Lider man af en lungesygdom, som cirka 320000 danskere gør kan man måske føle sig indimellem ensom og måske har det ført til nedsat livskvalitet hos mange.  Her vil der være muligt at bestille en privat sygeplejerske til at skabe tryghed og nærvær. Her vil der blive kigget på den enkelte persons behov og hvad er muligt i forhold til vejrtrækningen.
KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom, som kan findes i mild, moderat, svær eller meget svær grad. KOL er en kronisk sygdom i lungerne, hvor luftvejene bliver forsnævret og lungevævet bliver ødelagt. Det kan komme snigende over mange år. Sygdommen viser sig ved tiltagende åndenød, hoste, slim og hyppige infektioner i lungerne.
At leve med KOL kan måske til tider være ensomt og man har måske hellere ikke altid pusten til at gøre de praktiske ting eller gøre det at man har lyst til. Muligheden for at komme ud er måske begrænset og familien har måske ikke altid mulighed for at hjælpe. EBV privat sygepleje kan være behjælpelig med at strukturere din hverdag sammen med dig og måske have fokus på rehabilitering, som forskning viser, at det kan gøre en forskel i hverdagslivet.
Eventuelle opgave i hjemmet, som kan udføres:
  • Pleje og omsorg
  • Tryghedsbesøg
  • Rehabilitering – stolegymnastik eller små bevægelsesture
  • Behjælpelig med mad/drikke
  • Ledsager til diverse ting
  • Mulighed for at være i hjemmet ved udskrivelsen
  • Være med til at skabe struktur
Der vil være muligt at købe sig et pakkeforløb, som vil indebærer besøg ved udskrivelse, besøg efter behov og telefonisk rådgivning løbende over en kortere periode eller længevarigt forløb. Det aftales inden opstart. Kontakt os her, og hør om de mange muligheder, som vi sammen kan finde ud af.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.